ANINE LAŽI SU STRAŠNE - novo raskrinkavanje zatreslo rijaliti sferu: Strašne optužbe će razočarati njene fanove

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 07:48

"ANINE LAŽI SU STRAŠNE" - novo raskrinkavanje zatreslo rijaliti sferu: Strašne optužbe će razočarati njene fanove

Sve rekla

Voditeljka Ivana Šopić je ugostila Žanu Omniu i Marka Markovića. U emisiju se uključila Svetlana iz Zvečana.

- Kod nas je teška situacija, a malo smeha nam pružate samo vi TV Pink i hvala čelnicima i ne dajte se. Ja sam sinoć pokušavala da dobijem zbog MIće kojeg sam htela da pozdravim, on svima želi dobro, meni je on sjajan, pozdrav za njega i Aleksandru. Divni ste svi i voditelji i učensici, ali nisam volela Anu i Zoricu. Nisam mogla da ih slušam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni je dosta sekiracije ovde, a ne njih da gledam u kupatilu. Anine laži su strašne, neka kaže istinu. Nisam glasala za veše goste. Meni su deca na pet strana, sama sam udovica, ja imam samo Boga i Pink koji je uvek uz nas,a ti Marko koliko si pobožan, moli Boga za nas, a pozdrav i za Žanu i njenu ćerku - rekla je gledateljka.

-Hoću, mi smo svim srcem uz vas - dodao je Marko.

- Zbog čega niste voleli Anu? - upitala je Ivana.

- Ja sam imala loš brak, muž mi je pio, maltretirao me je, ali sam ja pričala sve, meni je žao ako je ona isto to trpela, ali ona je lagala. Da je bila onakva kakva je ušla, ona bi pobedila, ali ona se drugi dan promenila. Ponižavala je sve, a ljudi joj titrali. Ona se promenila kada je Zvezdan izašao. Pogrešila je sa kumom, a Zorica ne može nikome da bude prijatelj, sjajna je ona pevačica, ali o svakome kaže svašta - dodala je gledateljka.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.