ANINA DECA SU U STRAHU, ZVAĆU ZVEZDANA! Aca Bulić najavio suočavanje sa Slavnićem - otišlo je predaleko!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 13:45

"ANINA DECA SU U STRAHU, ZVAĆU ZVEZDANA!" Aca Bulić najavio suočavanje sa Slavnićem - otišlo je predaleko!

Po svaku cenu je spreman da zaštiti porodicu bivše partnerke!

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, često se pozivala na svog prvog momka Dragana Acu Bulića sa kojim je i nakon raskida ostala u prijateljskim odnosima i koji je tokom njenog učešća u "Zadruzi" zadužen za brigu o njenoj deci.

Nakon što su Zvezdan i 22 godine mlađa ljubavnica Anđela Đuričić diskvalifikovani iz "Zadruge", uselili su se u stan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovog oca Moke Slavnića. S obzirom da se Bulić često oglašavao povodom teme svoje bivše ljubavi Ane i Slavnića, novinari pretpostavili da je Zvezdan te izjave video, te su kontaktirali Bulića i kako bi saznali da li su se po Slavnićevom izlasku čuli da razreše nesuglasice.

Da li ste kontaktirali Zvezdana nakon njegove diskvalifikacije?

- Nisam, nisam... Razmišljao sam o tome, ali nisam još uvek. Iskreno sam razmišljao o tome da ga pozovem, da malo popričamo i da se smiri cela situacija jer je ovo otišlo predaleko. Pokušaću preko nekih prijatelja, koji su se sinoć čuli sa Mokom, da ih kontaktiram, da vidim šta se dešava.

Da li je Slavnić pokušao da stupi u kontakt sa Aninom decom i da li je posetio stan u kom su živeli?

Ne, s njima sam na vezi i rekao sam im da me zovu odmah ako ih bude zvao ili došao u stan kod njih. Iskreno, deca su u strahu, zato sam i hteo da ga zovem. Ja sam ih posavetovao koliko sam mogao, ali opet gledam, ljudi, 21. je vek...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.