ANIN KOMŠILUK BESAN: Ona je isto ljubavnica kao Anđela! - Evo s kim tvrde da su je viđali dok je bila sa Zvezdanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 13:30

ANIN KOMŠILUK BESAN: "Ona je isto ljubavnica kao Anđela!" - Evo s kim tvrde da su je viđali dok je bila sa Zvezdanom!

Svašta su otkrili.

Ljubavni život Ane Ćurčić javnost zanima i nakon što se "Zadruga 6" zaavršila.

Ona je po izlasku iz rijalitija obnovila vezu sa ljubavlju iz mladosti, biznismenom Draganom Acom Bulićem, a od momenta kada su se pomirili, javnost ne prestaje da bruji o paru.

Ćurčićeva je u rijalitiju ostala bez tadašnjeg partnera Zevzdana Slavnića, koji ju je pred kamerama prevario sa Anđelom Đuričić, te je Anina misija, čini se mesecima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila da udara drvlje i kamenje po ženama i devojkama koje rasturaju tuđe veze, a kako njene komšije kažu, i sama je bila u ulozi ljubavnice baš kao Đuričićeva!

Prema pričama Aninih komšija, Bulić je imao dugu vezu, u koju se upravo Ana umešala. Ona i Bulić su tek nedavno ozvaničili da su zajedno, ali komšije sa Novog Beograda tvrde da je romansa počela mnogo ranije, piše "Blic".

- Tu su oni stalno, od kad je ona izašla iz “Zadruge“, mi nju nikada nismo videli bez Ace. Ne možemo da ih ne primetimo jer za njima ide i mnogo ljudi, kako smo pročitali to je obezbeđenje, ali tu su uvek. Među njima je ljubav planula sigurno i pre nego što je ona ušla u rijaliti. Viđali smo ga i tada. Možda su sada samo ozvaničili - kaže komšinica Milka, a penzioner koji živi u zgradi do Anine otkriva kakva je ona komšinica.

- Sa njom sam okej, pre rijalitija uvek se javljala, nasmeje se, i sada je tako, ali dosta je pogubljena. Pre nego što je ušla u “Zadrugu“ bila je stalno utučena, a sada već ume i da se nasmeje, mora da je i pomirenje uticalo na to.

Kako kaže komšinica, redovno ju je viđela sa Zvezdanom, ali se navodno videlo da imaju određene probleme u vezi.

- Svađali su se pred svima, dešavalo se da pola sata govore jedno drugom svašta na parkingu. Sa Acom je drugačije, on deluje gospodstvenije od Zvezdana. Onako džentlmenski. Sa Zvezdanom je uvek delovala nesrećno, namrgođeno, tužno, možda je i istina ono što je pričala u rijalitiju, pojma nemam - kaže Ljilja, dok tinejdžerka iz Anine zgrade misli totalno drugačije.

- Ma meni je ona totalno fejk, ništa joj ne verujem, mislim da je previše glumila kako bi pobedila. Navijala sam za Maju, ali nije mi ni Maja jasna šta je tražila sa Zvezdanom.

Komšinica Lepa je bila veoma surova prema Ćurčićevoj.

- Zar nije ovaj njen rekao da ima ženu? Pljuvala je onu malu Anđelu, a sad je i ona ljubavnica, ista kao i Anđela, ništa bolja. Ona je te tužna, te srećna, kako joj odgovara, te se javi, te se ne javi isto kako je odgovara. Ništa meni kod Ane nije jasno - a onda se dotakla i njene dece.

- Deca su joj mnogo fina, povukli se iz medija, šta će majka ih uvukla u to. Uvek su bili fini i pristojni, bar koliko se meni čini iz viđenja.

U lokalnoj pekari su zaposleni otkrili kakva je Ana kada dođe po osnovne potrepštine.

- Uvek je bila fina, svakodnevno ovde dolazi. Imala je i lepe i tužne trenutke, nije delovala srećno kad je bila sa Zvezdanom, ali retko su dolazili zajedno. Sada vidimo da je situacija drugačija, ali to pomirenje je palo dosta ranije. Mislim da je ona mutila nešto sa njim i dok je bila sa Zvezdanom - otkrila je radnica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.