ANELI POTKAČILA ENU JANJUŠEVIĆ: Ahmićeva se drznula da pomene Janjuševu suprugu - tema je SRAMOTNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 07:47

ANELI POTKAČILA ENU JANJUŠEVIĆ: Ahmićeva se drznula da pomene Janjuševu suprugu - tema je SRAMOTNA!

Varniči!

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić danas se žestoko posvađala sa Markom Janjuševićem Janjušem, a potom je sa cimerkama u vešeraju porazgovarali o njemu.

Aneli je uzela svoj donji veš, pa upitala cimerke da li ga je Janjuš dirao, a onda su porazgovarale o gaćicama koje čuva, a koje su navodno od njegove bivše žene Ene Janjušević.

- Da li mi je gledao gaćice? Da li je radio to? - pitala je Aneli Ahmić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Nije. Da li je sklonio gaćice od žene, Bože me oprosti? - pitala ju je cimerka.

- Nije, drži iznad glave i dalje - rekla je Aneli.

- Ja mislim da se zeza. Ko zna čije su - dodala je njena cimerka.

- Nisu od njegove žene gaće. Našao je gaće, ja sam bila tu, uzeo je. Ja ću mu ih baicit. Baciću ih kad-tad, ali neću sad, sad smo u dobrim odnosima. Malopre sam mu rekla jednu rečenicu, znate šta je napravio. Rekao mi: "Bićeš sedam dana u onom ćošku ako nastaviš" - poručila je Ahmićeva, a kao što vidimo uspela je da potkači i Janjuševu Enu u konotaciji donjeg rublja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.