ANELI LIJE KROKODLISKE SUZE POSLE ŠUT-KARTE: Janjuš je ponizio najstrašnije, Ahmićeva ne može da dođe sebi od šoka

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2023, 10:19

ANELI LIJE KROKODLISKE SUZE POSLE ŠUT-KARTE: Janjuš je ponizio najstrašnije, Ahmićeva ne može da dođe sebi od šoka

NIje je štedeo!

Darko Tanasijević je tokom emisije "Pitanja novinara" razgovarao sa Aneli Ahmić:

- Kakva je sada situacija sa Janjušem? - pitao je Darko

- Ne pričamo trenutno, danas su bili klipovi da sam klomentarisala da nije okej što što je napravio. Ne vidim ništa loše što sam pričala sa Slađom, stojim pri svom mišljenju - rekla je Aneli.

- Pre toga si pričala da ti čas priča jedno, čas drugo, a onda ti poručuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije oženjen. Čini se da te najviše brine njegov status - rekao je Darko.

- Činjenica je da voli svoju ženu iako to nisam doživljavala u početku, alis ad sam skontala. Mi ćemo se samo družiti - rekao je Darko.

- Drži crvene gaćice u rehabu. Ja sam ih sklonila u stranu jer su mi visile nad glavom dok sam spavala - rekla je Aneli.

- Koliko ti je prijalo što ti je Janjuš rekao da niko ne može da te zameni u rijalitiju - pitao je Darko.

- Pa prija mi - rekla je Aneli.

- Priznala si da ti Jovana smeta i da ti ne prija njena energija - rekao je Darko.

- Pa ne prija mi, ali mi ne smeta da se druži sa njom više - rekla je Aneli.

- Da li je toliko strašno što te je jednom nazvao metlom? Setimo se da si ti njega nazvala bednikom i malim mišem - rekao je Darko.

- Uvek on mene prvi počne da pecna, nikad ga prva nisam izvređala. Mene izbaci tako iz takta i poludim - rekla je Aneli.

- Meni nije jasno zašto posle šest godina ljudi ne provale nekoga posle dva meseca da je folirant. Ja sam od prve Zadruge isti i narod me takvog voli. Ne znam šta je sad htela da kaže. Mnogo sam se vezao za devojku sa moje leve strane, ne mogu da kažem da je skroz bila za*ebancija, ali od danas me definitivno ne interesuje jer sam presekao apsolutno - rekao je Janjuš.

- Čime te je danas razočarala? - pitao je Darko

- Bolje da me razočara na početku, kad nismo ni momak i devojka. Bolje danas da vidim. Nisam ni ja sjajan naravno, neka bude da oboje nismo sjajni i jednostavno dižem ruke od našeg odnosa i druženja. Ko je ona meni, šta je ona meni. Sa njom sam provodio vreme, ali ko ona može za mesec dana da mi bude u životu. Sa njom sam većinu stavri lagao i većinu bio iskren. Namazana je i kvarna, ali je jedna od najboljih riba koja je ušla u rijaliti, zgodna je, prezgodna, najlepši osmeh ikad u rijalitiju. Poseduje sve ovako kad je vidiš. Posprdali su se sa njom sa koferima, pustite me plakanja - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.