ANELI JE SVE SLAGALA: Želim da Stanija VRATI PRSTEN - Asmin sa dokazima iz arhive izneo istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 19:25

ANELI JE SVE SLAGALA: "Želim da Stanija VRATI PRSTEN" - Asmin sa dokazima iz arhive izneo istinu

Razgovor koji je razjasnio sve...

Isplivao je snimak razgovora Asmina Durdžića i glavnog imama u Sarajevu. U razgovoru jasno govore o tome da Aneli Ahmić nikada nije ni bila venčana za Asmina.

Starleta Stanija Dobrojević će večeras biti gošća voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". Pre samo četiri nedelje, Stanija je javno raskinula veridbu sa Asminom Durdžićem kom je dala šansu da dokaže da nije u braku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa takmičarkom "Elite" Aneli Ahmić, a on je to danas i uradio.

Kako je izjavio imamu, Asmin je želeo da dobije potvrdu zbog svog advokata.

- Ja sam pregledao jednu arhivu, nema vas u arhivi - rekao je imam.

- Nikad se nismo venčali - odgovorio je Asmin.

- To ti kažeš, ona drugo. Ali ja sam gledao arhivu, nema vas tamo. Jedino da je eventualno nešto bilo u džamiji, pa nema u matičnim knjigama, ali to se ne računa što nije u matičnoj - dodao je imam.

- Nismo bili ni u džamiji, ni građansko. Samo je živela sa mnom par meseci - nastavio je Durdžić.

- Moram da pregledam svu arhivu, pogledaću još malo, da prečešljam, ali u prvom pretraživanju nisam mogao da nađem. Kad dam informaciju, to je službena, moram svu arhivu da pogledam, pa ću zvanično da se obratim. Sutra, do kraja dana - poručio je imam.

- Dokazao sam da nikad nisam bio u braku sa Aneli. Želim da Stanija na današnji dan vrati verenički prsten na ruku - izjavio je Asmin.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.