ANELI JE HARIZMATIČNA I PREZANIMLJIVA! Janjuš otkrio emocije prema Ahmićevoj - Treba joj neko DA UBIJE BOL!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 01:34

"ANELI JE HARIZMATIČNA I PREZANIMLJIVA!" Janjuš otkrio emocije prema Ahmićevoj - Treba joj neko DA UBIJE BOL!

Otvorio dušu voditelju!

Nakon Aneli Ahmić, Darkov sagovornik bio je Marko Janjušević Janjuš, a on je odlučio da otvori dušu i progovori o svojim emocijama i prijateljstvu sa Aneli, o Jovani Cvijanović.

Iz ovog razgovora nije izostavljena ni njegova žena koja sedi kod kuće - Ena.

- Ja sam čuo da ti i Aneli ponovo ne razgovarate - rekao je Darko.

- To je definitivno, ona ne može da podnese neke stvari, kao napadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svi što se druži sa mnom - rekao je Janjuš.

- Kakva ti je Aneli? - upitao je voditelj.

- Prezanimljiva, harizmatična, ali jako kvarna,namazana. Zna da bude bezobrazna i ima u sebi nešto kvarno - rekao je Janjuš.

- Kvarna zato što je nepoverljiva prema tebi ili? - upitao je Darko.

- Ne, ne nego ume da šu*ne onako i drugima kada se svađa, mnogi joj ne veruju, ja joj i verujem, ja joj verujem da joj treba neko a kim će da ubije tu bol, najmanji je problem što je on otišao sa Stanijom, meni je to što je ostavio dete, i ja kad sam to radio vodio sam računa o detetu - rekao je Janjuš.

- Kakva je atmosfera u kući? - upitao je Darko.

- Ne vole je, svi misle da je folirant, misle da je Ana Ćurčić 2 - rekao je Janjuš.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.