ANELI I JANJUŠ TRAŽILI UGOVOR - Voditelj Elite ih raskrinkao, ovo su detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 01:01

ANELI I JANJUŠ TRAŽILI UGOVOR - Voditelj "Elite" ih raskrinkao, ovo su detalji!

Evo o čemu je reč!

Voditelj Darko Tanasijević je nakon razgovora sa Aneli Ahmić o Staniji Dobrojević, sa njom porazgovarao o Marku Janjuševiću Janjušu.

- Kakav Ugovor si tražila da sklopim ja za tebe i Janjuša - pitao je Darko.

- Zajedno smo tražili Ugovor. Meni Janjuš ovde stvarno prija, bez njega bi mi učešće bilo jako loše, tužna bih bila i jako mi znači Janjuš. Da njega nema ovde, ja bih bila u vanrednom stanju. Naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovor je da će do kraja ostati ovako kako jeste, ima emocija, povećava se, ali iz njegovih i mojih razloga, imamo devojčice... Suzdržavam se Darko, i dalje mogu, ali imam tu neku jaku emociju prema njemu - rekla je Aneli.

- Šta osećaš?! U nekim situacijama ti pomisliš da je on sarkastičan - rekao je Darko.

- Ima tu istine, znam ja šta mi pričamo. Prija mi po svemu i da uđe bilo ko, ne može da nam poremeti ništa. Ugovor je da će me braniti i kada budemo u svađi, ne sme biti intiman sa drugom ženom... - rekla je Aneli.

- Koliko ti je značilo kada je glasno stajao iza tebe u ovoj priči sa Stanijom i da ti veruje u ono što si rekla - pitao je Darko.

- Jako mi znači. Kad on meni kaže: "Metlo", ja hoću da puknem. Mene povredi svaka njegova rečenica. Vidiš kakva sam i ona meni kaže Stanija da je moj suprug išao sa nekom - rekla je Ahmićeva.

- Rekao je da mu je sve teže da sputa tu neku se**ualnu energiju, da te ne poljubio - rekao je Darko.

- Dobro se drži što se toga tiče. Ja kada ga zagrlim i poljubim u vrat, ali nekada ostane, nije baš da vazda reaguje. Ako ovako ostane, naš cilj - rekla je Aneli.

- Evo ti kamera, obrati se Staniji, šta bi joj poručila - pitao je Darko.

- Šta bi imala da kažem?! Ovo sve što sam rekla, nadam se da me je čula. Želela bih da se pomiri sa Asminom isto kao što je i ona meni poželela - rekla je Ahmićeva.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.