ANĐELKA PRPIĆ DALA ĆERKI IME PO SVOJOJ ULOZI U SERIJI! Glumica ima poseban razlog za ovu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 12:07

ANĐELKA PRPIĆ DALA ĆERKI IME PO SVOJOJ ULOZI U SERIJI! Glumica ima poseban razlog za ovu odluku

Ima jako značenje!

Anđelka Prpić, popularna glumica donela je na svet devojčicu koju je dobila u vezi sa emotivnim partnerom Markom, a otkriveno je i koje joj je ime dala.

Prpićeva, koja se porodila još 20. maja, ćerkici je dala ime po svojoj ulozi u seriji "Žene sa Dedinja", Čarna.

Ime Čarna u prenesenom značenju je "ona koja očarava", "ona koja opčinjava", "ona koja koje čarobna".

Prpićka je i ranije isticala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko joj je baš ta uloga promenila život, te da vreme deli pre i posle nje.

- Zato što sam tada sebi potvrdila da je profesija za koju sam se školovala ipak ona prava za mene! Zato što sam na pravi način upoznala značenje reči "set", "reditelj", "direktor fotografije" i sve ostale postulate ozbiljnog snimanja! A i zato što sam dobijanjem te uloge dobila i tri divne osobe za prave prijatelje!

Podsetimo, Anđelka je već duže vreme u emotivnoj vezi sa Markom Ž. sa kojim je dobila Čarnu, a iz prvog braka ima sina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.