ANĐELINIM RODITELJIMA UOPŠTE NE SMETA ZVEZDAN - ljuti su na Anđelu zbog sramne krađe

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 22:12

ANĐELINIM RODITELJIMA UOPŠTE NE SMETA ZVEZDAN - ljuti su na Anđelu zbog sramne krađe

Sve se saznalo.

Naš proslavljeni košarkaš u penziji Moka Slavnić gostovao je zajedno sa svojim sinom Zvezdanom Slavnićem i Anđelom Đuričić u emisiji kod Dalile Dragojević i Milana Miloševića. Milan je konačno pitao ono što zanima sve gledaoce Zadruge.

- Da li ste vi stupili u kontakt sa Anđelinim roditeljima. Javnost je saznala da situacija u njihovoj kući nije ni najmanje lepa što se tiče prihvatanja veze sa Zvezdanom? Nju tek očekuje razgovor uživo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Demantovaću te iz pouzdanih izvora. Ta osoba koja dobro poznaje njene roditelje mi rekla da situacija uopšte nije takva kako su mediji predsatvili. Ta kuća se prodaje pet godina. Uopšte nisu oni odlučili da prodaju kuću zbog Anđeline situacije u Zadruzi - rekao je Moka.

- Tako je - složila se Anđela

- Nisam se čuo sa njima. To bi bilo neukusno. Oni su malo ljubomorni jer prisvajam Anđelu. Oni su imali amonizitet prema Zvezdanu iz opravdanih razloga - smatra Zvezdan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.