ANĐELINI RODITELJI SU OČAJNI! Spremni su da je se odreknu! Isplivalo iz Đenovića: Majka joj je LOŠE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 07:44

"ANĐELINI RODITELJI SU OČAJNI! Spremni su da je se odreknu!" Isplivalo iz Đenovića: "Majka joj je LOŠE!"

"Ona samo gleda sebe, svoju promociju i svoju korist."

Zadrugarke Sofija Una Manić i DJ Tamaris su bile gošće sinoćne emisije "Narod Pita", a voditeljka je bila Ivana Šopić.

Pokrenula se teme odnosa Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koji su raskinuli nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6.

- Tamara, kakvo je sad tvoje mišljenje o Ivanu Marinkoviću? - upitala je Ivana.

- Isto kakvo je i bilo ranije - kazala je Tamaris. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Dobro veče, Radova kraj telefona opet. Što se tiče Tamare, zameram joj što trpi onog idiota Ivana Marinkovića. Nije znala da mu odgovorio kako dolikuje. Ivan, Filip, janjuš, Mića i svi oni su žene prozivali, ne znam zašto tako muškarcima nisu ništa smeli da kažu - rekao je gledalac.

- U pravu ste, ali mislim da se neke stvari ne mogu promeniti - kazala je Tamaris.

- Mene je moja majka rodila, ja poštujem žene. Isto mogu da kažem da mi se nije dopadalo ponašanje Zvezdana Slavnića. Kada bi se neko ponašao prema mojoj ženi ili ćerki, onda bih se odmah zaštitnički poneo prema tome - kazao je Radovan.

- Vaše mišljenje o Caru i Aleks? - upitala je Ivana.

- Nema to perspektivu, Caru je kratak fitilj. Izgleda kao da ima bure oko glave - istakao je gledalac.

- Sofija ti si ispratila dešavanja između Ane, Zvezdana, Ace i njene kume. Na kraju su se njih dve posvađale, šta misliš o tome? - upitala je Ivana.

- Nije mi se dopadala ta priča od samog početka. Bilo je usiljeno. Ne kažem da je Zvezdan imao idealne postupke. Kuma je pokušala da dobije medijsku pažnju, Ana verovatno zna zbog čega je to prekinula. Zorici skidam kapu. Cela ta priča između Ane i Anđele mi nije bila prijatna, a kamoli kad je u pitanju kuma koja je grabila samo da bude u javnosti. Anđela se obrukala za ceo život. Džabe joj usiljene emisije i osmeh. Sve je to nametnuto, odvratno mi je - rekla je Sofija.

- Rekla si da imaš familiju u Crnoj Gori, da li si dobila neke informacije o Anđeli? - upitala je Ivana.

- Jedan moj prijatelj živi par kuća od nje, roditelji su joj očajni. Oni su i spremni da je se odreknu, majka joj je loše. Ona samo gleda sebe, svoju promociju i svoju korist. Mnogi su je zamrzeli - kazala je Sofija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MAJKA JOJ JE LOŠE, A ONA GLEDA SAMO SEBE" Roditelji Anđele Đuričić OČAJNI zbog poteza ćerke, bivša zadrugarka otkrila sve detalje i prve ruke

Izvor: Blic, 12.Jul.2023

Bivša zadrugarka Sofija Una Manić prokomentarisala je priču Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, kao i njeno ponašanje nakon rijalitiju, pa otkrila u kakvom su stanju njeni roditelji nakon svega.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.