ANĐELINI RODITELJI SA ADVOKATIMA KRENULI ZA BEOGRAD! Đuričići odvode ćerku iz Zadruge, spremili TUŽBE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 12:43

ANĐELINI RODITELJI SA ADVOKATIMA KRENULI ZA BEOGRAD! Đuričići odvode ćerku iz "Zadruge", spremili TUŽBE?!

Ipak će pružiti podršku svom detetu!

Anđela Đuričić doživela je nervni slom nakon što je videla Zvezdana Slavnića u intimnom izdanju sa Majom Marinković.

Nakon toga, ona se suočila sa nevernim Slavnićem, a tokom svađe došlo je i do fizičkog obračuna. Anđela je najpre Zvezdana iz sve snage šutnula u međunožje, a on joj je uzvratio šamarom, nakon čega se umešao Filip Car, a potom i obezbeđenje.

Kako izvor za "Alo!" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi, kada su to videli, Anđelini roditelji odlučili su da preduzmu hitne mere.

-Jako su se potresli kada su videli Anđelu kako jeca, povređuje se i ima nervni slom. Iako ne opravdavaju njene postupke u rijalitiju, oni su odlučili da joj ovoga puta pruže podršku. Nisu mogli da ostanu imuni na to što joj je dvadeset godina stariji čovek, sa kriminalnim dosijeom, udario šamar. Spakovali su stvari i rešili su da odmah dođu u Srbiju, i to sa advokatima. Planiraju da prijave Zvezdana za nasilje koje vrši nad njihovom ćerkom. Predložiće da Anđela ide na veštačenje kod psihijatra, kako bi dokazali da nije sposobna da ostane i dalje u Zadruzi. Učiniće sve da je spase- rekao je izvor za Alo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.