ANĐELINA TUŽBA JE SAMO DEO PAKLENE OSVETE! Đuričićeva rešena da UNIŠTI Zvezdana, ovo su DETALJI plana

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 10:42

"ANĐELINA TUŽBA JE SAMO DEO PAKLENE OSVETE!" Đuričićeva rešena da UNIŠTI Zvezdana, ovo su DETALJI plana

Potpuno raskrinkana!

U jučerašnjem izdanju emisije "Narod pita", šarmantni voditelj Darko Tanasijević ugostio je drugoplasiranu učesnicu rijalitija "Zadruga", Anu Ćurčić, koja se ovom prilikom osvrnula na Anđelu Đuričić, kao i njenu tužbu protiv Zvezdana Slavnića, i to za nanošenje telesnih povreda.

 Ćurčićeva je nedavno uputila javnu podršku mladoj Crnogorki, nakon navodnog nasilja koje je pretrpela od strane bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečka, zbog kog je i podnela tužbu.

- Objavljena je vest da si pružila podršku Anđeli i da se sve preokrenulo posle "Zadruge". Sad ljudi tumače to na razne načine, šta je po sredi - pitao je Tanasijević.

- Novinar portala Republika.rs me je okrenuo i pitao za to, rekao je da je Anđela tužila Zvezdana za nasilje i da sam ja dočekala da moja istina izađe na videlo. Ja sam tad pružila podršku kao žena ženi - rekla je Ana.

- Da li se obistinilo ono: "Bezuslovno mu veruj" - upitao je voditelj.

- Mislim da jeste. Bila je ona i u "Zadruzi" svesna da ja nisam lagala - istakla je bivša zadrugarka.

- Miljana Kulić je rekla da se čula sa Zvezdanom i da joj je rekao da su Anđela i on raskinuli kad je razgovarala sa roditeljima u Crnoj Gori i kako Miljana kaže, dala mu je predlog da ostanu u tajnoj vezi da njena porodica to ne bi znala, i on je odbio, pa je nakon toga donela odluku da ga tuži - dodao je voditelj.

- Mislim da su razlozi dublji, ali stvarno ne znam. To mi deluje kao deo neke njene osvete. Oni su mnogo slični i ne mogu da opstanu, to kad sam rekla prepisivali su mojim čuvenim emocijama. Mislim da je gorda, narcis, samouverena, ne preza od mnogih stvari, nema gržu savest i vrlo su slični - zaključila je Ćurčićeva.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.