ANĐELINA BIVŠA DRUGARICA JURI ANINOG SINA: Zapazila ga na superfinalu - na sve načine pokušava da dođe do njega?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 17:23

ANĐELINA BIVŠA DRUGARICA JURI ANINOG SINA: Zapazila ga na superfinalu - na sve načine pokušava da dođe do njega?!

Trudila se da je zapazi za vreme reklama!

Luka Kovačević (19), sin Ane Ćurčić, koji je sinoć maturirao, privukao je pažnju mnogih devojaka kad se pojavio na superfinalu "Zadruge 6", a kako tvrdi Anina drugarica, jedna od njih je Ane Spasojević.

- Ani se Luka baš svideo, trudila se kada su reklame da mu bude na oku kako bi je zapazio, a čak se raspitivala i za njegov Instagram profil. Baš joj se dopao, međutim, koliko sam primetila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on ni sa jednom zadrugarkom nije imao komunikaciju. Čak se Ana obratila i Lukinoj baki, te joj je rekla da ima lepog i kulturnog unuka. Kad je Ana Ćurčić konačno napustila rijaliti, Ana je prišla da joj čestita, iako je navijala za Aleksandru i tada joj je rekla da je oduševljena Lukom i koliko je vaspitan i kulturan - rekla je Anina drugarica za "Stars", pa dodala:

- Ćurčićeva joj se na tome zahvalila, ali nije ulazila u dalju polemiku. Ne znam da li je Ana našla njegov Instagram profil, ali verujem da će probati na sve načine da dođe do njega - dodala je ona.

Podsećamo, Ana Spasojević i Anđela Đuričić bile drugarice jedan period u rijalitiju, a potom je to prijateljstvo puklo.

Inače, Ana je sinoć za domaće medije otkrila da su mnoge devojke zainteresovane za Luku, ali da je on zauzet.

- Čula sam da su devojčice poludele za mojim sinom, ali moram da ih razočaram, Luka je zauzet. Deca mi ništa nisu zamerila, poenta je bila samo da se sretnemo - rekla je Ana sinoć.

BONUS VIDEO: Ana Ćurčić: Sa Zvezdanom još nisam raščistila! Ućutkivali su me!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.