ANĐELIN PAKLENI PLAN: Sve radi smišljeno - TRIJUMF joj se smeši ako nastavi PODMUKLO OVO da radi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 17:33

ANĐELIN PAKLENI PLAN: Sve radi smišljeno - TRIJUMF joj se smeši ako nastavi PODMUKLO OVO da radi!

Ocrnili su je maksimalno!

Andrea, supruga učesnika "Zadruge 6" Miljana Vračevića, oglasila se za medije nakon žestokog sukoba njenog muža Miljana Vračevića sa Lepim Mićom, zbog čega je rano jutros moralo da reaguje obezbeđenje.

Pljuštale su međusobne uvrede i prozivke, a obezbeđenje je sprečilo da dođe do fizičkog okršaja. Između dve zaraćene strane rano jutros stala je i Anđela Đuričić, koja je držala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mićinu stranu i žestoko izvređala Vračevića.

- Smatram da se Miljan stalno tamo bori protiv neke nepravde, ali sve je to džaba, kad je scenario tih nekih zadrugara drugačiji i kad to skapira biće lakše... A što se nje tiče Anđele, smatram da je upravo to ona, folirala se prethodne sezone i mogu da se kladim da je svoje učešće u ovoj sezoni itekako isplanirala i pikirala određene ljude - kratko je za poručila Andrea, Miljanova supruga.

Reklo bi se da je ciljala na Anđelinu želju da se u sve umeša, ne bi li se istakla i tako trijumfovala u svakom sukobu u kom se nađe.

A kako će se nadalje odvijati ovaj odnos između pomenutih zadrugara, ostaje nam da ispratimo u narednim danima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.