ANĐELA VOLI DA JOJ MUŠKARAC NAREĐUJE I DA JE PONIŽAVA! Isplivalo o Đuričićevoj Sada će se smuvati sa Carem

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 21:59

"ANĐELA VOLI DA JOJ MUŠKARAC NAREĐUJE I DA JE PONIŽAVA!" Isplivalo o Đuričićevoj "Sada će se smuvati sa Carem"

Šok prognoza bivšeg zadrugara!

Odnos Zvezdana Slavnića i njegove 22 godine mlađe ljubavnice, Anđele Đuričić, definitivno je zaintrigirao javnost, a dešavanja u Beloj kući svakodnevno iznosa šokiraju javnost.

Bivši zadrugari se često javljaju i komentarišu aktuelnosti u Beloj kući a jedan od njih je i bivši zadrugar Stefan Krstović Krle koji je iz Crne Gore kao i Anđela Đuričić, pa je izneo njegovo mišljenje o zadrugarki..
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ja mislim da je sve to jedna te ista Anđela. Ja sam bio tu tada budan i pratio, eto na osnovu toga može da se vidi da je ona takva. Ja mislim da će ona na kraju njemu da vrati ovo i da će da se smuva sa Carem. Siguran sam da će oni na kraju da završe zajedno - rekao je Krle.

- Prošle godine, nije da joj se nije dešavalo, nego nije moglo da se desi. Mislim da ona kada se zaljubi da ona ne zna šta radi, da ona nije normalna i da bi ona glavom kroz zid prolazila. Prošle godine kada se zaljubila, ali Mateja je bio pametan i nije iskoristio. Mislim da je ona devojka koja voli da joj muškarac naređuje, da je ponižava, mislim da je to radi - rekao je Krle.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.