ANĐELA VEŠTICA SE PONOVO PODVRGLA ESTETSKOJ HIRURGIJI? Gledajte samo OVAJ DETALJ na licu! (FOTO)

Izvor: Svet, 22.Dec.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĐELA VEŠTICA SE PONOVO PODVRGLA ESTETSKOJ HIRURGIJI? Gledajte samo OVAJ DETALJ na licu! (FOTO)

Anđela Veštica objavila je zanimljiv selfi na svom Instagram profilu, bez jake šminke i namontirane frizure, i njeni pratioci imali su samo reči hvale za opuštene izdanje popularne pevačice.
Ipak, ovaj prirodni imidž lepe crnke pokrenuo je i određene polemike – da li je Anđela možda ponovo išla pod nož ili je u pitanju samo dobra svetlost i dobar ugao fotkanja?
Naime, kontroverzna reperka ima potpuno ispeglano lice i gotovo da uopšte nema podočnjake, iako je tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ustala. Upravo je to ono što je zbunilo njene fanove.

Šta vi kažete, da li je Anđela radila još nešto na svom licu ili je jednostavno u pitanju dobra fotka?
SvetSvet, Instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Da li je to Anđela Veštica ponovo bila kod estetskog hirurga? (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2017

Anđela Veštica objavila je zanimljiv selfi na svom Instagram profilu, bez jake šminke i namontirane frizure, i njeni pratioci imali su samo reči hvale za opuštene izdanje popularne pevačice. Ipak, ovaj prirodni imidž lepe crnke pokrenuo je i određene polemike – da li je Anđela možda ponovo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.