ANĐELA UPALA U OČAJ ZBOG KINESKE ZADNJICE! Doživela nervni slom zbog gaća sa umecima! Snimak VIRALAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2023, 10:25

ANĐELA UPALA U OČAJ ZBOG "KINESKE ZADNJICE"! Doživela nervni slom zbog gaća sa umecima! Snimak VIRALAN

Svim silama se trudi da se opravda.

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do neviđene svađe između Anđele Đuričić i Ane Ćurčić, a tom prilikom je Crnogorka na sebe navukla ozbiljan gnev gledalaca, budući da je sve vreme želela da nahrani svoj ego priželjkujući da Ana prizna kako je ona "boli" jer joj je "skinula" muža.

Anđela je potom ušla u petu brzinu jer je spomenula svoju zadnjicu, na koju je izuzetno ponosna, a koju je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ćurčićeva nazvala lažnom.

- Žena od 46 godina priča o mojoj zadnjici da je fejk - rekla je Anđela ni od kuda.

- Polemiše se da li nosiš one kineske gaće sa umecima - rekao je Darko Tanasijević.

- Nikad. Ja sam čak njenu zadnjicu pohvalila. Ti meni nisi lepa zaista, ali što se tiče gluteusa na mestu je, ali nisi po mom ukusu - rekla je Ana.

- Kad treba dati priznanje onda se ne seća - rekla je Anđela.

- Ali ja zaista mislim da imaš lepu zadnjicu, samo sam kao i svi komentarisala kako hodaš, nije nam jasan taj položaj kičme neprirodni - rekla je Ana.

- Pa naravno, to majka jednom rađa, samo je jedna Anđela Đuričić sa savršenom zadnjicom! - urlala je Anđela hvaleći samu sebe.

- Naravno da te bolim, sve ti se promenilo za 180 stepeni, ali priznaj - rekla je Anđela.

- Ja sam o njenom egu pričala, ako će joj olakšati da me boli nije problem - rekla je Ana.

- Ana tvrdi da nije pričala Zorici da imam fejk zadnjicu, a ti tvrdiš da jeste - rekla je Anđela Darku.

- Nemam ništa potiv da se to nađe i kaže. Mislim da imaš odličnu zadnjicu, eto kažem opet ovako javno pošto je toliko bitno - zaključila je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ANĐELA JE BILA SA REPEROM IZ ZADRUGE" Skandalozna svađa nakon optužbi, Zvezdan SKOČIO NA LJUBAVNICU: "Nemoj da te isteram odmah"

Izvor: Blic, 25.Mar.2023

Sinoć je tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo do svađe između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić kada je Miljan Vračević ustao da prokomentariše navode da je Crnogorka bila u vezi sa reperom koji je takođe bio deo ovog rijalitija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.