ANĐELA SE ZGADILA ZVEZDANU! Prvo je namirisao njen smrad, a onda je ponizio pred milionima: Dotakli dno

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 19:11

ANĐELA SE ZGADILA ZVEZDANU! Prvo je namirisao njen smrad, a onda je ponizio pred milionima: Dotakli dno

Nije im dobro.

Već vrapci na grani znaju da Zvezdan Slavnić ponižava Anđelu Đuričić samo se pitaju koliko će daleko to da ide. Njih dvoje svakog dana prevazilaze sami sebe.

Dok su slušali podelu budžeta DJ Tamaris, Anđela je mazila Zvezdana Slavnića, dok joj je on ležao u krilu, a onda je primetio nešto zbog čega je ljubavnica propala u zemlju:.

- Ti nisi oprala zube - primetio je Zvezdan.

Anđela i je ostala sudržana, ali joj ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opaska sigurno nije prijala, pogotovo jer je nakon ulaska Ane Ćurčić rečenica "Da li si oprala zubiće?" postala jako upečatljiva kako u Beloj kući tako i na društvenim mrežama, zbog koje su i nastale razne pošalice na račun Đuričićeve.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.