ANĐELA SE UKLJUČILA TOKOM FINALA ZADRUGE - niko nije ovo očekivao, pljušte čestitke zbog uspeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 22:29

ANĐELA SE UKLJUČILA TOKOM FINALA ZADRUGE - niko nije ovo očekivao, pljušte čestitke zbog uspeha

Ovaj bivši zadrugar je najsrećniji.

Anđela Đuričić, koja je bila jedna od nosećih figura šeste sezone, ne učestvuje u superfinalu jer je nešto više od pre dve nedelje diskvalifikovana iz najgledanijeg rijalita zbog nasilja nad Majom Marinković.

Mnogi njeni fanovi su bili razočarani što neće da je vide u Šimanovcima.

Ipak, Anđela ima drugih briga. Ona ovih dana uživa na crnogorskom primorju gde se konačno pomirila sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << roditeljima. A tanmo joj se i pridružio i nejn partner Zvezdan Slavnić.

Oni ovih dana imaju razloga za slavlje jer su dobili svoju autorsku emisiju na istoj televiziji gde radi i Dalila Dragojević, ali i Adam Đogani.

Adam Đogani je psoebno presrećan što će da radi sa Zvezdanom i sa Anđelom te im je javno čestitao.

Anđela je odmah to pdoelila na svom Instagramu.

Ono što je zanimljivo da ovo silno hvaljenje i čestitanje Anđela radi javno dok se u šimanovcima odigrava superfinale.

Lepotica iz đenovića kao da želi da nametne svima na znanje da se poslovno ostvarila, iako nije ušla u finale i iako je izgubila honorare ali vrlo moguće i prvo mesto u rijalitiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.