ANĐELA SE PREŠALTALA NA TUĐEG MOMKA! Kada vidite o kome se radi, uhvatićete se za glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 15:04

ANĐELA SE PREŠALTALA NA TUĐEG MOMKA! Kada vidite o kome se radi, uhvatićete se za glavu!

Izgleda da će brzo zaboraviti na krah sa Zvezdanom.

O raskidu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića priča se već danima, a njeno raspoloženje na dnevnom nivou varira od depresivnog do hiperaktivnog.

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak na kojem vidimo kako Anđela u suzama kuka i drami svojim cimerima zbog toga što ju je Zvezdan prevario i ostavio, nakon toga žestoko pljuje po Maji Marinković i njenom izgledu, da bi se na kraju šalila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će završiti sa dečkom Miljane Kulić, Lazarom Čolićem Zolom.

Iako je evidentno da je Đuričićeva pokušala da se našali sa svojom sudbinom, mnogi smatraju da se Miljani nikako neće dopasti način na koji je to uradila i što je uopšte spomenula njenog dečka Zolu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.