ANĐELA SE ISKASAPILA STAKLOM! Krv šikljala na sve strane - obezbeđenje joj otimalo srču iz ruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 09:09

ANĐELA SE ISKASAPILA STAKLOM! Krv šikljala na sve strane - obezbeđenje joj otimalo srču iz ruku!

Priredila horor scenu roditeljima!

Noćas je došlo do maratonske svađe između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića koja je trajala satima. Anđela e zamerala Zvezdanu što razgovara sa bivšom suprugom Anom Ćurčić i što se njih dvoje svađaju već sto dana, a nikako da reše problem.

Prebacila mu je da je zbog njega ostala bez podrške porodice. Zvezdan je odlučio da želi da raskine sa Anđelom, a njoj je ovo teško palo. Zadrugarka se satima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gušila u suzama.

Anđela je ušla u crveno i počela je da lomi po imanju. Pala je u očaj i otišla je u radionicu i tamo je slomila staklo na vratima.

Anđela je prethodno pretila da će nauditi sebi, pa je obezbeđenje hitno reagovalo. Slavnićeva ljubavnica nije želela da pusti staklo koje je držala u rukama, pa su momci iz obezbeđenja izbili iz ruke.

- Pusti me, molim te! Ne mogu! Pusti me na miru! Molim te me pusti, nisam dobro! Neće niko da me sasluša! Neće! Hoću da idem kući, nisam dobro! Neću više ništa da pričam - ponavljala je Anđela.

Međutim, Zvezdan nije reagovao na ovaj njen nervni slom, pa joj nije ni prišao dok je pravila haos.

Kamera je snimila da je Anđela sebi nanela jezive povrede dok je lomila staklo.

Na slici koja kruži društvenim mrežama vidi se da je Anđelina ruka potpuno krvava.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.