ANĐELA PROGOVORILA O PREVARI I MANIPULACIJI TAKMIČARA U ZADRUZI - smogla hrabrosti da kaže istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 07:26

ANĐELA PROGOVORILA O PREVARI I MANIPULACIJI TAKMIČARA U "ZADRUZI" - smogla hrabrosti da kaže istinu

Ovo joj je najveći šok

Jedan od najkontroverznijih parova koji je prodefilovao Zadrugom Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić imali su svoje prvo televizijsko gostovanje kod ništa manje kontroverzne bivše zadrugarke i voditeljke Dalile Dragojević.

Dalila ih je na samom početku pitala kako su, kako se prilagođavaju na život u spoljašnjosti i šta ih je najviše iznenadilo kada su izašli napolje.

Anđela je odmah ukazala na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prevaru takmičara za koju krivi Anu Ćurčić.

- Mi nismo znali unutra da je Ana ostavila Zvezdana, mnogo pre nego što je on ušao u vezu sa mnom - rekla je Anđela.

- A kako je vama to predstavljeno? - pitala je Dalila.

- Nama je predstavljeno da se raskid desio tek kad je Zvezdan podigao ruku i ostavio je i nakon tri dana ušao u vezu sa mnom. A zapravo, Ana je već ostalila javno Zvezdana, još ranije, kada su bili upućeni pogledi prema drugoj devojci (prim. ur. Aleksandri Nikolić). To se desilo mnogo pre mene. Ona ga je još tada javno ostavila. To mi je najveći šok - rekla je Anđela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.