ANĐELA POSTALA NOVA OSOBA - dobila informacije iz spoljašnjosti, niko je ne prepoznaje: Podigli joj EGO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 09:20

ANĐELA POSTALA NOVA OSOBA - dobila informacije iz spoljašnjosti, niko je ne prepoznaje: Podigli joj EGO

Konačno dobila podršku koju zaslužuje.

Fanovi i dalje podržavaju Anđelu Đuričić svim srcem, a da ih ima i dosta sugerisalo je i pitanje tokom emisije "Pitanje gledalaca".

- Ti si kao Helga osvojila treće mesto u "Zadruzi 5", dođi sebi. Vrati se u Helga mod i gazi, bolje svoja, nego poltron većini - glasilo je pitanje.

- Helga je uvek tu bila, samo se prividno smirila, ali sam generalno to ja. To je moj karakter i stav. Ne mogu da pobegnem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od onoga što sam ja. Da, Hitlerova sekretarica. Poltron se odnosi na učesnike u "Zadruzi" - rekla je Anđela.

- Ovde može da se snimi serija - skočio je Miljan.

Anđelu je ovo toliko prijalo što su joj gledaoci podigli ego da se potpuno transformisala u onu staru Anđelu iz pete sezone.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.