ANĐELA POSLALA ZVEZDANU PORUKU?! Otkrivena MANIPULACIJA, i dalje planira budućnost i DECU sa njim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 20:49

ANĐELA POSLALA ZVEZDANU PORUKU?! Otkrivena MANIPULACIJA, i dalje planira budućnost i DECU sa njim!

Mislila je da niko neće razumeti!

Nakon iznenadnog raskida sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić vreme provodi u rodnoj Crnoj Gori, odakle svakodnevno objavljuje fotografije, a kroz mnoge se provlače "provokacije" na račun bivše ljubavi.

Mnogi smatraju da njene objave imaju cilj da dotaknu emotivno njenu bivšu ljubav.

Crnogorka je objavila sliku, na kojoj se u pozadini vide tri dečije figure, što je mnoge podsetilo na obećanje koje je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dala Zvezdanu u Zadruzi 6, kada su pričali o zajedničkoj deci.

Ona je otkrila kako su planirali upravo troje dece, pa nije isključeno da upravo to figure i simbolizuju, a kako mnogi smatraju da je njen raskid sa Zvezdanom fejk, možda oni upravo na ovaj način i komuniciraju.

Ovo predstavlja tri bebe koje si rekla roditi Zvezdanu - otkriveno je u komentarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.