ANĐELA POSLALA TAJNU PORUKU ZVEZDANU? Objavila fotografiju sa posebnim značenjem - Doziva Slavnića da joj POMOGNE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 20:41

ANĐELA POSLALA TAJNU PORUKU ZVEZDANU? Objavila fotografiju sa posebnim značenjem - Doziva Slavnića da joj POMOGNE?

Zabrinula je svoje pratioce.

Bivša rijaliti učesnica Zadruge, Anđela Đuričić, nakon diskvalifikacije iz Zadruge i bolnog raskida sa Zvezdanom Slavnićem, vratila se u Crnu Goru kod roditelja, te donela odluku da leto provede na primorju.

Anđela je nedavno snimila i prvu emisiju kao voditeljka na "Hype" televiziji, ali nija naišla na baš pozitivne komentare.

Mnogi komentarišu da Anđela "ne zna gde udara" nakon raskida sa Zvezdanom, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi smatraju da joj baš lepo ide, jer ulaže u sebe svoje vreme i oporavlja se od Zadruge, gde je bila okarakterisana kao ljubavnica, te bila na meti napada.

Međutim, Đuričićeva je danas objavila fotografiju sa plaže, a na slici se vidi i knjiga, te su mnogi pomislili zbog naziva "Spasi me sebe" da Anđela "doziva " Zvezdana da je spase, te da je ovo upravo "tajna poruka" za Slavnića.

Da li je ovo zaista poruka za Zvezdana u nadi da će doći do pomirenja ili ne, ostaje nam da saznamo...

Anđela Đuričić je na meti osude od kada je ušla u šestu sezonu Zadruge ušavši u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem i time dobivši titulu "ljubavnice".

Njen susret sa vanbračnom ženom Zvezdana Slavnića smo svi pratili, ali i njegovo javno ostavljanje Ane Ćurčić.

Mnoge su spekulacije da je Anđela "propala" nakon raskida i diskvalifikacije iz Zadruge, a sada je Đuričićeva donela odluku da poseti svetilište u Crnoj Gori i da provede noć pred Ostrogom.

Ona je objavila fotografije ispred manastira sa osmehom na licu i to kako sedi na ćebetu, budući da mnoštvo ljudi dolazi i spavaju pred svetinjom.

- Slava mu i milost - napisala je Anđela u opisu slika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.