ANĐELA POKUŠAVA DA GLUMI LUNU, ALI ONA JE NEPONOVLJIVA! Zadrugarkina majka se obrušila na Đuričićevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 07:11

"ANĐELA POKUŠAVA DA GLUMI LUNU, ALI ONA JE NEPONOVLJIVA!" Zadrugarkina majka se obrušila na Đuričićevu

Nije je štedela!

Majka zadrugarke Aleksandre NikolićSlovenka, oglasila se nakon što su njena ćerka i Filip Car imali žestoku svađu tokom koje su pale teške reči i uvrede.

- Ja ne znam stvarno, ali ako već hoćeš nešto nemoj moje dete maltretirati, samo nemoj na moje dete. Moje dete se jedva izvuklo iz trauma i iz bolesti. Ne diraj mi je! Njoj kako nešto izgovori, bilo ko, nema veze, to je kraj za nju. Ona nije svoja. On je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužen, povukla je tužbu i on opet isto radi. Znači ja treba da idem dalje i da napravim belaj. - pa se osvrnula na Filipov odnos sa Anđelom Đuričić:

- Ako se sećate, ako vidite slike, leto i priča, ako se sećate i onog kluba u Beogradu, tako da, sve vam je jasno. Postoji nešto više, ali on treba Aleksandri da kaže da ide na svoje mesto, da pokupi svoje stvari, a ne ovako da je maltretira. Treba to podneti, mi smo imale golgotu od života. Plašim se da ne dobije samo gušenje ili aritmiju, pa ne znam šta da joj radim?! Ona se 10 godina lečila, to ne mogu nikome da objasnim. Molim se svaki dan da se sačuva. Pravi mangupi to ne rade. Nije on ni f od frajera, niti je m od mangupa. - rekla je Slovenla, pa se obrušila na Đuričićevu:

- Ova Anđela sve pokušava da glumi Lunu, ali joj ne ide, ona je neponovljiva, zato je i pobedila. Luna je bila čista duša i čisto srce, kao moja Aleksandra. Anđela pokušava da napravi od sebe žrtvu, tako i Ana. Zvezdan kakav god je on ovako, ne pokušava da napravi žrtvu od sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.