ANĐELA POKAZALA VERENIČKI PRSTEN: Oglasila se JAVNO, pa otkrila PRAVU ISTINU! Dosta više o lažima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 13:14

ANĐELA POKAZALA VERENIČKI PRSTEN: Oglasila se JAVNO, pa otkrila PRAVU ISTINU! "Dosta više o lažima!"

Šuška se da i dalje nosi Zvezdanov prsten!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, diskvalifikovani su iz šeste sezone Zadruge pred samo superfinale rijalitija.

Nakon izlaska iz Bele kuće, Anđela i Zvezdan su i raskinuli, te se Đuričićeva vratila u Crnu Goru kod svojih roditelja.

Budući da su tek raskinuli, mediji, ali i fanovi prate svaki njihov korak, te je tako i primećeno da Anđela navodno i dalje nosi Zvezdanov verenički prsten.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Podsetimo, tokom boravka u Zadruzi, među poklonima od podrške, stigao je i verenički prsten koji je Đuričićeva ponosno nosila sve do raskida.

Sada se Anđela oglasila i pokazala da ona zapravo ne nosi taj prsten kao i da tačno zna ko joj je to kupio, budući da su se pojavile spekulacije i o tome:

- Prsten o kojem se polemise toliko sa poslednje moje objave je ovaj! I lično sam ga sama sebi kupila! Nikakav verenicki prsten ne nosim, a kamoli sto mi je neko kupio. Toliko - poručila je ona i dodala:

- Ovo je prsten koji mi je žena koja me podržavala iz podrške poslala, nikakva Dragana, kako lažno pišu i ona sama valjda lažno kaže. Ima uplatnice o tome ko je tačno kupio i poslao isti - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.