ANĐELA PENI OD BESA, NEĆE DA BUDE U ZADRUZI! Zvezdan joj poručio da je odvratna, ona napustila rijaliti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 10:01

ANĐELA PENI OD BESA, NEĆE DA BUDE U ZADRUZI! Zvezdan joj poručio da je odvratna, ona napustila rijaliti!

Nervni slom jedan za drugim...

Tokom emisije "Pitanja novinara" Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se sukobili, jer se povela priča oko njihovog raskida.

- Nikad mi teži dan nije bio u životu i igram se igračkom da ne bih razlupao sve oko sebe - rekao je Zvezdan nakon snimka.

- Svojevoljno sam zbog njega prodala sebe, degradirala se kao žena do kraja života, etiketirala. Dostojanstvo nula, moral nula, ugled nula, sve nula, zbog njega. Sa ovom ženom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (Anom) svaki nervni slom koji je doživeo, ja sam tražila krivca u njoj, a ništa mi kriva nije. Pa taman i lupila, tražila sam krivca u njoj i napadala je jer ga je provocirala. Ni "lj" od ljubavi, ali to treba da se kaže, a ne da mi obećava decu, brakove - rekla je Anđela.

- Mi nikad nismo pričali o tome baš tako. Kad smo se smuvali pričali smo o tome. Ako sam ja nju smuvao zbog toga, onda je to teška smejurija - rekao je Zvezdan.

- Istina je da voliš samo sebe. Tražila sam da budeš muškarac i da mi kažeš to u lice - rekla je Anđela.

- Ne mogu da te gledam jer si odvratna. Milion puta sam joj rekao da hoću da raskinem - rekao je Zvezdan.

- Treba da dođeš i kažeš da me ne voliš i da si hteo da je osvojiš, to se tako radi. Trebao si da kažeš da si me osvojio jer nijedan drugi nije mogao, pa da me šutneš - rekla je Anđela.

- Jadna si mala, možeš samo da se spustiš dole i p*pušiš mi onu stvar da te ne bih izbacio naglavačke. Bila si tri meseca uz mene i gledala kako me Ana provocira, a isto to sada radiš - rekao je Zvezdan.

- Šta si juče uradio? Sa kim si ležao u krevetu? - pitala je Anđela.

- Pa je l' si videla... Ležao sam u krevetu - rekao je Zvezdan.

- Koja je to nemoć kad nema snage da mi kaže da me je prevario. Reci: "Jesam, je**o sam i opet ću", pa mi posle kaže da me se porodica odrekla. On ne sme da mi ponovi u lice sve - rekla je Anđela.

- Pobegao sam od ludaka - rekao je Zvezdan.

- Kunem se u rođenog brata, rekla sam mu da nije sa mnom svi bi ga gotivili, a on je rekao da zna i da je zato sa mnom. Nisi mogao da izdržiš pritisak kad si sa mnom, nemaš snage da izdržiš ono što te čeka sa mnom - rekla je Anđela plačući, a potom napustila Belu kuću.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.