ANĐELA NIJE SVESNA U ŠTA SE UPUŠTA! Crne slutnje Anine kume! Obratila se njenim roditeljima Čupajte je iz kandži

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2023, 17:17

"ANĐELA NIJE SVESNA U ŠTA SE UPUŠTA!" Crne slutnje Anine kume! Obratila se njenim roditeljima "Čupajte je iz kandži"

Upozorila ih je!

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića svakim danim šokira milione gledalaca "Zadruge", a još veći  šok izazivaju izjave o detaljima iz njihovog života koje u spoljnjem svetu plasira Anina kuma Milena Kačavenda.

Milena se ovog puta obratila roditeljima Anđele Đuričić:

- Anđela nije svesna u čije se ruke upušta. Razumem da se ona zanela i zaljubila. Anđeli Ana treba da se zahvali, jer je udaljila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Zvezdana.

Anđelinim roditeljima želim da je izbave iz kandže predatora. Pre svega sam zahvalna teliviziji ''Pink'', jer je ovo Anin oporava. Mora da padne i isplače se, kako bi ponovno ustala. Ona je tu sa se obvračuna sa njenim nekadašnjim životom - istakla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.