ANĐELA MESECIMA LAGALA NACIJU A SNIMAK POSTOJI! Najpoznatija ljubavnica mogla da UNIŠTI još jednu PORODICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 09:52

ANĐELA MESECIMA LAGALA NACIJU A SNIMAK POSTOJI! Najpoznatija ljubavnica mogla da UNIŠTI još jednu PORODICU

Raskrinkana!

Da je Anđela Đuričić nekoliko puta uhvaćena u laži, govore i svi bivši zadrugari, koji su sada odlučili da otkriju sve njene muljačine tokom Zadruge 6.

Njene laži se kao klupko razmotavaju, a mnogobrojni bivši ukućani ne kriju svoju osudu.

Jedna od njih je i Ana Spasojević, koja joj je bila velika prijateljica Đuričićeve tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

Ana je u emisiji ,"Narod pita" otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj se Anđela poverila, a sada je obelodanila i jednu laž, koja ju je skupo koštala tokom rijalitija.

- To smo raščivijali, nisam htela da je odam, ona je ta osoba koja mi je rekla na zidiću da je Miljan licemeran, dvoličarn, u momentu mi je rekla ko mi je bacio kofer, da je to Miljan bio. Taj snimak postoji! Tu nije bilo društvo! Nije rekla da misli, rekla je da je gledala napolju! Ja nisam htela da kažem da mi je ona to rekla, iako su me svi napadali - rekla je Ana Spasojević.

A post shared by 𝑨𝒏𝒂 𝑺𝒑𝒂𝒔𝒐𝒋𝒆𝒗𝒊ć (@anaspasojeevic_official)

- Mislila sam da treba da je zaštitim, jer mi je prijatelj, bar sam tako mislila - zaključila je ona.

Tada su se svi u Beloj kući posvađali oko Miljana Vračevića, pa su mnogi pomislili da će ovaj detalj uticati na njegov imidž u porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.