ANĐELA JE UŠLA SPREMNA DA OSVOJI ZVEZDANA! Sve je bio PLAN? Mirisanje prdeža, podrigivanje u usta... Gledateljka je urnisala

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 08:59

"ANĐELA JE UŠLA SPREMNA DA OSVOJI ZVEZDANA!" Sve je bio PLAN? "Mirisanje prdeža, podrigivanje u usta..." Gledateljka je urnisala

Nabrojala sve gadosti Anđele Đuričić u odnosu sa Slavnićem.

Tokom emisije "Narod pita" gledateljka je osula paljbu po Anđeli Đuričić, a gošću Sanju Grujić pohvalila.

Ona je podsetila na sve šta je Anđela radila sa Zvezdanom, pa zgrozila sve.

- Jelena iz Beograda je kraj telefona. Sanja, nemoj da se obazireš na ove isfrustrirane, ti si svetica za Anđelu Đuričić. Nisi brisala međunožje partneru, nisi mirisala prdeže, nisi terala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partnera da ti podriguje u usta...Ja sam navijala za Anu Ćurčić, a Vi drugo, vi ste moralni pobednici. Loše je što Anđela i Zvezdan ne peru zube po par dana, Anđela proguta da ne kažem ni ja šta, pa ne opere zube...Kako niko ne pomisli da je Anđela ušla spremna da osvoji Zvezdana?! Ja verujem u to - rekla je gledateljka.

- Ana je došla sa pričom da je prijatelj moje kuće i supruge, pa smo delili i zadnje parče hleba. Ja sam branio Anu Ćurčić, ne da bi mi vratila to sutra, nego da sam imao stav da je povređena i da joj treba prići. Nije imala nikoga u toj kući, imala je Zoricu. Sa Zvezdanom se jurio, grlio ga, pa kada joj nije dao da spava i tako dalje...Budite dovoljno korektni, pa pogledajte rezonski kako je to išlo. Nisam dao reč jednu da se kaže, sa "donjim domom" sam ulazio rasprave. U nekim momentima sam stavio tu moju ideologiju čak i ispred sebe. Prvi put joj obrazložim zašto mi je paradoks da bude bliska s ljudima koji su uradili stvari koje sui urađene njoj i onda tu kreće foliranje. Ona nema poštovanja prema sebi i prijateljima - rekao je Miljan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.