ANĐELA JE TRUDNA! Zvezdan Slavnić šokirao informacijom - Pusti, pusti ja da kažem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 07:51

ANĐELA JE TRUDNA! Zvezdan Slavnić šokirao informacijom - "Pusti, pusti ja da kažem!"

Ovo zaista niko nije očekivao.

Zvezdan Slavnić je izazvao potpuni haos na mrežama kada je rekao da sumnja da je njegova 23 godine mlađa devojka, Anđela Đuričić trudna!

Naime, Zvezdan je u TikTok lajvu govorio o Anđelinim navodnim simptomima koji bi mogli da govore o tome da je ona u drugom stanju. Dok se Slavnić snimao, njegova devojka je sve vreme dobacivala.

- Izgleda Anđela stvarno trudna. Vruće joj je, hladno joj je. Anketa, da li je Anđa trudna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nervozna je non-stop - rekao je Zvezdan u šali, a onda se u razgovor uključila i Anđela.

- Nisam non-stop - dodala je ona.

- Dobro, ćuti, ćuti, pusti ja da kažem. Jede joj se stalno neka određena hrana. Molim ljude da mi kažu da li da krenem da bežim odmah ili sada. Trudna? Beži?, To mi pišete? Pa da. A možda je i preuranjeni klimaks. Mogao bih da pobegnem od nje samo sprat niže, dotle bih mogao - šalio se Zvezdan Slavnić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.