ANĐELA JE POGREŠILA! Zadrugar razvezao jezik nakon diskvalifikacije - ovo nije mogla da podnese!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 03:27

"ANĐELA JE POGREŠILA!" Zadrugar razvezao jezik nakon diskvalifikacije - ovo nije mogla da podnese!

Otvoreno progovorio o Đuričićevoj!

Rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola došao je u "Šiša bar" kako bi obavio razgovor sa Markom Đedovićem o dešavanjima u Beloj kući, ali i o odnosu sa Slađanom Lazić.

- Kakva je situacija u tvom odnosu sa Slađanom? - upitao je Marko.

- Video sam da nije mesto, ni vreme da Slađa i ja imamo nešto više. Želeo sam da se distanciram od Slađane jer sam naslutio kako bi napolju tekla naša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veza. Ona je rekla da se zaljubila u mene, ušla mi je u krevet. Zagrlila me je i zaspala pored mene. Osećam po tome da se ne folira. Kako god da je, ne treba mi da se zaljubim. U prethodnim odnosima sam bio loš u proceni, a sada sam se potrudio da budem malo pametniji - rekao je Zola.

- Slađa je rekla da su joj se*sualno odnosi u vezi bitni, ali da nije vreme sad za njih. Da li misliš da će blinda popustiti? - upitao je Marko.

- Mislim da hoće, ako budem malo uporniji. Teško mi je da odolim, a opet onda ako bih pristao da do toga dođe, bilo bi nezgodno napolju - rekao je Zola.

- Kako komentarišeš stvari koje su se desila tokom prethodnih dana? - upitao je Marko.

- Žao mi je kad neko napusti Belu kuću, ali je činjenica da je Anđela pogrešila. Nije mogla da se bori s Majom. Pružala je otpor, ali je previše zavolela. Ja sam taj koji je ovde imao takve momente, preživeo sam sve provokacije - rekao je Zola, pa dodao:

- Zvezdan isto nije uspeo da se izbori sa svim upadicama drugih. Razumem ga, ali ipak je mogao da se bori. Što se tiče Zvezdana i Ane, mislim da nije kraj među njima. On je rekao njoj nedavno da ima potrebu da pričaju, ona je ostavila prostor da će se to desiti. Da je to ne zanima, ne bi pružila priliku da pomisli da će se to obistiniti. Svašta nešto je tu uklučeno. Ego, ljubav, sujeta...nije samo čista ljubav - kazao je Zola.

- Kakvo je tvoje mišljenje o Caru i Aleks? - upitao je Marko.

- Car se jako promenio na bolje. Kad mi je rekao da neće ići bez nje na žurku, bio sam siguran da ima ozbiljne namere prema njoj. Mislim da će ovo biti jedna od onih ljubav koja je stvarno uspela - istakao je Zola.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.