ANĐELA JE NAJVEĆA ŽRTVA, ANA IMA TAKTIKU! Zadrugar otkrio Ćurčićkin TAJNI PLAN, urnisao i Zvezdana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 21:11

"ANĐELA JE NAJVEĆA ŽRTVA, ANA IMA TAKTIKU!" Zadrugar otkrio Ćurčićkin TAJNI PLAN, urnisao i Zvezdana (VIDEO)

Ekipa Srbije Danas sa terena donosi pravu istinu o učesnicima "Zadruge 6".

Porodica Đogani sinoć je napravila je gala slavlje za 18. rođendan Nine Đogani, a među prisutnima bili su i Luna i Marko Miljković sa ćerkicom Miom, Anabela Atijas, Gagi i Adam Đogani.

Adam je došao među poslednjima, ali je bio jako raspoložen za razgovor sa medijima.

Otkrio je kako se oseća po izlasku iz Bele kuće.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oporavljam se i dalje, imam promene raspoloženja, ali vraća se sve na svoje. Postajem normalniji i srećniji. Na mene to sve utiče jako loše, to nije za moj mozak i temperament, ja sam neko ko je emotivac, ne mogu da radim ništa ni na silu ni zbog kadra, nisam mogao da se foliram, nedostajala mi je porodica, da me neko voli, to je ono za šta ja živim - kazao je Đogani.

Adam je obelodanio i svoje iskreno mišljenje o ljubavnom trouglu o kome bruji ceo Balkan - Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić.

- Anđela se stvarno zaljubila, Zvezdan ne zna šta hoće! Ana zna šta hoće, ali mi se čini da je previše gledala prethodne sezone i da previše kopira te neke učesnike, na njenu žalost, propao joj je plan. Tu je najveća žrtva Anđela, iskreno se zaljubila i kroz tu neku zaljubljenost postajemo drugi ljudi - rekao je Adam.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.