ANĐELA IMA NOVOG DEČKA?! Uspešni političar osvojio njeno srce - upoznali se na letovanju, a ovo su svi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 15:10

ANĐELA IMA NOVOG DEČKA?! Uspešni političar osvojio njeno srce - upoznali se na letovanju, a ovo su svi detalji

Njega ne zanima šta je radila u rijalitiju?!

Turbulentna ljubavna priča Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića obeležila je šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga". Ubrzo nakon napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima njih dvoje su raskinuli i svako je krenuo svojim putem.

Sada se u domaćim medijima pojavila vest da je Anđela navodno našla novog dečka u Crnoj Gori. Navodno se dopala mladom političaru koji ima 30 godina i spreman je za prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brak. Kako navodi izvor, momak je bio sa društvom na moru i primetio je Anđelu na plaži.

- Nije pratio rijaliti i uopšte nije bio upućen u to ko je ona i da je poznata. Mnogo mu se dopala, a sasvim slučajno imaju istu prijateljicu. On je tu devojku zamolio da ih upozna. Mlad je, ima 30 godina, ali je uspešan u politici. Jako je vaspitan i fin, pravi gospodin. Anđela se upoznala sa njim, shvatila je brzo da momak ima lepe manire, nije navalentan i baš je na mestu. Razmenili su brojeve, družili se, mislim da su uplovili u vezu, ali neće još da priznaju, jer se ona opekla i neće da se zaleće. Hoće da se lepo upoznaju, pa pošto sada i ona dolazi u Beograd imaće vremena da što više budu zajedno i vide u kom pravcu ide njihova priča. On je saznao da je Anđela bila u rijalitiju, ali njega ništa baš ne interesuje jer mu se mnogo dopala i prija mu kao osoba - priča izvor blizak Anđeli.

- Čuju se svaki dan, njemu imponuje jer vidi da je ambiciozna i daje joj punu podršku. Rekao je da je da je ona devojka kojom bi se oženio - završava izvor za "Star".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.