ANĐELA ĐURIČIĆ UMALO UHAPŠENA NASRED ULICE - Urlala i histerisala na policiju, stigle dve patrole da intervenišu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 18:59

ANĐELA ĐURIČIĆ UMALO UHAPŠENA NASRED ULICE - Urlala i histerisala na policiju, stigle dve patrole da intervenišu?

"Okupljeni prolaznici bili su u šoku!"

Bivša, diskvalifikovana učesnica "Zadruge" Anđela Đuričić, kako prenosi "Pink.rs" napravila je opšti haos u Crnoj Gori, kada se navodno sukobila sa policijom.

Paparaco je navodno u Nikšiću zabeležio Anđelinu brutalnu svađu s policijom, koja ju je ljubazno zamolila da zaustavi vozilo i tražila joj identifikaciona dokumenta na uvid, kako bi joj, u skladu sa zakonom koji je isti za sve građane, napisala propisanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaznu.

Međutim, Đuričićeva nije htela ni da čuje, te je odbila da svoju vozačku dozvolu da na uvid i po starom dobrom običaju, počela da urla na organe reda i mira i "drži im slovo"! Tu bezobrazluku nije bio kraj - Anđela je nastavila da viče na pripadnike policije, a potom i da se raspituje "u kom reonu rade", kako bi, verovatno, ona preko svojih veza i kontakata "mogla da reaguje i interveniše".

Okupljeni prolaznici bili su navodno u šoku zbog bahatog ponašanja Anđele Đuričić, a službenici su, videvši da ne mogu da izađu na kraj sa njom, u pomoć pozvali pojačanje, te je ubrzo stigla još jedna patrola, piše "Pink.rs".

- Policija je zaustavila da joj napiše kaznu jer je napravila grešku u saobraćaju, a ona je navodno toliko vikala i histerisala, toliki haos napravila, da su ljudi iz kuća i poslovnih objekata izlazili da vide o čemu se radi!  Sa policijom se ubeđivala pola sata, toliko je vikala da normalno nije bilo! Odbila je vozačku dozvolu da im da... Na kraju su zvali još jedno policijsko vozilo jer je histerisala i nisi mogli sa njom da izađu na kraj - izjavio je očevidac, koji je insistirao da ostane anoniman, piše pomenuti portal.

- Aco sećamo se da je Anđela u jednom trenutku razgovarala sa Aleks u rehabu, a potom je i Zvezdanu ponovila sumnje da ste ti i Ana bili zajedno dok je Zvezdan bio na koledžu i sad kad se sve ovo izdešavalo ona je stavila stori: "Karma je ku*ka". Šta kažete? - pitao je voditelj znatiželjno.

- Ono što sam primetio je da kad kažu mislim i tvrdim to se razilkuje oko tužbi. Ja sam o Anđeli govorio sve najlepše čak i kad je Ana ulazila, rekao sam joj da ni ne ulazi sa njom u raspravu. Ona je mlada devojka, ali naravno da nije istina. U tom momentu pomislio sam da tužim, ali sam se povukao, nek ide na mladost - rekao je Aca.

- Izjavila si da ćeš tužiti Anđelu, da li si to učinila i da li ćeš? - postavio je pitanje voditelj Ćurčićevoj.

- Ne i ne. Nisu mi te stvari fokus - rekla je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.