ANĐELA ĐURIČIĆ STIGLA U BEOGRAD - Oglasila se povodom navodnog HAPŠENJA U CRNOJ GORI: Svima se desi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 08:45

ANĐELA ĐURIČIĆ STIGLA U BEOGRAD - Oglasila se povodom navodnog HAPŠENJA U CRNOJ GORI: "Svima se desi!"

Ovo je prava istina o sukobu sa policijom!

Anđela Đuričić, bivša učesnica Zadruge, diskvalifikovana je iz šeste sezone sa tadašnjim partnerom Zvezdanom Slavnićem.

Iako nije više zadrugarka i deo Pink produkcije, Anđela se oprobala na televiziji "Hype" kao voditeljka, a njena prva emisija nedavno je emitovana.

U medijima je odjeknula vest da je navodno Anđela zamalo uhapšena u Crnoj Gori, te da je imala, kako "Pink.rs" piše, sukob >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa policijom.

Detaljnije na ovu temu POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Sada se oglasila Đuričićeva na ovu temu, te poručila šta je prava istina, uz to dodala da je stigla u Srbiju:

- Svi mi napravimo po neki prekršaj,  u saobraćaju , ali ne objavi se za sve lažna priča da je zbog toga uhapšen. Evo me žive, zdrave i slobodne u Beogradu. - napisala je Anđela između ostalog na svom Instagram storiju, te najavila snimanje nove emisije.

Tokom emisije "Narod pita", gošća je bila bivša vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić i njen sadašnji partner Aca Bulić.

- Aco sećamo se da je Anđela u jednom trenutku razgovarala sa Aleks u rehabu, a potom je i Zvezdanu ponovila sumnje da ste ti i Ana bili zajedno dok je Zvezdan bio na koledžu i sad kad se sve ovo izdešavalo ona je stavila stori: "Karma je ku*ka". Šta kažete? - pitao je voditelj znatiželjno.

- Ono što sam primetio je da kad kažu mislim i tvrdim to se razilkuje oko tužbi. Ja sam o Anđeli govorio sve najlepše čak i kad je Ana ulazila, rekao sam joj da ni ne ulazi sa njom u raspravu. Ona je mlada devojka, ali naravno da nije istina. U tom momentu pomislio sam da tužim, ali sam se povukao, nek ide na mladost - rekao je Aca.

- Izjavila si da ćeš tužiti Anđelu, da li si to učinila i da li ćeš? - postavio je pitanje voditelj Ćurčićevoj.

- Ne i ne. Nisu mi te stvari fokus - rekla je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.