ANĐELA ĐURIČIĆ IPAK TRUDNA? Voditelj nagovestio da je u DRUGOM STANJU? Nastao tajac u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 09:49

ANĐELA ĐURIČIĆ IPAK TRUDNA? Voditelj nagovestio da je u DRUGOM STANJU? Nastao tajac u Zadruzi

"Takva sam, kada se posvetim jednoj osobi, za mene je on ceo univerzum."

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Anđela Đuričić upitana je za odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

Zadrugare, ali i gledaoce je začudio detalj da je Darko Tanasijević, voditelj u jednom trenutku zapitao Anđelu "kako će se zvati Slavnić", što je aludiralo na drugo stanje.

- Da li znaš da većina muškaraca danas mašta da nađe devojku poput tebe koja je toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posvećena, verna i puna ljubavi?

- Takva sam, kada se posvetim jednoj osobi, za mene je on ceo univerzum. On ne voli da se javno to iskazuje, on voli da mi to radimo nasamo ispod pokrivača. Ne kajem se ni za jednu reč koju sam mu rekla i nastaviću to da radim - rekla je ona.

- Ja sam se na početku najviše vezala za te naše planove, stvarno sam verovala u to. Negde u glavi imamo i on i ja. Rekao je samo da posloži te neke svoje kockice - govorila je Anđela.

- Kako će se zvati Slavnić? - upitao je Darko.

- E nećemo sad o tome - kazala je Anđela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.