ANĐELA DOKAZALA DA JE OZBILJAN OLOŠ - posle ove scene niko nije ostao ravnodušan: Pogazila sve moralne kodekse

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 10:09

"ANĐELA DOKAZALA DA JE OZBILJAN OLOŠ" - posle ove scene niko nije ostao ravnodušan: "Pogazila sve moralne kodekse"

Direktno i to pred milionima gledaoca.

Tokom emisije voditeljka Ivana Šopić je reč dala Maji Marinković, koja je teškim rečima napala Anđelu Đuričić. Između ostalog, okarekterisala je kao ološa

- Gledaoce je dosta iznenadilo što je Zvezdan prekinuo svoj odnos sa Majom, i ako je delovalo da su super funkcionisali, Majo kako ti to komentarišeš, da je posle svega Anđela njemu oprostila? - upitala je Ivana.

- Ona je za mene ozbiljan ološ, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogazila je sve moralne kodekse, nije slušala ni svoju porodicu, ništa me nije iznenadilo. Ja sam joj želela dobro, čak mi je rekla da sam joj otvorila oči. Ovde igračke služe za igranje, ili si igrač ili igračka. U ovom odnosu moraš ili mnogo da voliš ili si mnogo glup. Nisam sigurna šta je kod njih. Nisu oni uzeli ništa moje, nisam ja toliko bila zaljubljena u Zvezdana. Mene ovo nije očešalo, ne mogu da kažem da sam ušla u odnos zbog neke igre, bilo nam je jako lepo, moram da priznam. Zvezdan je prema meni bio dobar, poštovao me je, bio je jako dobar prema meni, što nije radio sa nekim sa kim je bio duže u vezi od mene. On mi je čak u jednom momentu rekao: "Majo, Majo, sada te brani osoba koja ti je rekla da si ku*va - govorila je Maja.

- Negde ste pored svega imali super odnos - dodala je Ivana.

- Svako ide do mere do koje mu dozvoliš, mislim da se Zvezdan igra, i ako je mene više poštovao nego nju, to mi je i rekao. Nas dvoje smo dane provodili jako lepo, u našoj privremenoj avanturi. Punoj strasti, poštovanja i svega. Kada idem srcem, ja sam najgluplja osoba na svetu, ali kada uključim razumno mozak, onda ne možeš da me zezaš, nema trika - govorila je Maja.

- Je l' si ti išla emocijama i srcem? - upitala je Ivana.

- Pa ne mogu da kažem da su to bile jake emocije

- Znači igrala si se? - upitao je Zvezdan.

- Nisam se sa tobom igrala, meni si dobar frajer, obzirom da imaš 50 godina, ja zamerke nemam. Zvezdan je meni rekao jednom: "Vidi Majo, mi ćemo morati kad-tad da se razdvojimo, ja planiram u Zadrugu 7, imam planove, bla-bla, a ne želim da ovo preraste u emocije"

- Ja prihvatam sve ovo što je rekla, samo što je neke stcvari dodala - kazao je Zvezdan.

- Da nastavim: "Biće mi veći problem ako budemo sve više i više provodili vreme, da se ne probude emocije i te neke stvari". Marija mi je rekla: "NaJbolje da ti njega ostaviš jer se on igra sa tobom". Ja sam to uzela sa rezervom, da bi se desilo nešto gde sam ja shvatila i rekla mu da je najbolje da ne budem više u izolaciji. Niko meni neće da ugrožava indetitet jer sam ja Maja Marinković. Ja volim da sam svoja, osim kada volim - rekla je Maja.

- Da li si ti očekivala da će Anđela da se pomiri sa njim? - upitala je Ivana.

- Jesam - kazala je Maja.

- Samo da nastavim, on je meni preneo sve što je pričao sa Anđelom, ja sam tu odlučila da presečem, otišla sam iz izolacije - govorila je Maja.

Detaljnije u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.