ANDREJ ATIJAS ULAZI U ZADRUGU 3: Gagija čeka veliko IZNENAĐENJE - evo ZAŠTO Anabelin bivši muž dolazi u rijaliti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDREJ ATIJAS ULAZI U ZADRUGU 3: Gagija čeka veliko IZNENAĐENJE - evo ZAŠTO Anabelin bivši muž dolazi u rijaliti!

Tek nas čeka šou!

Bivši suprug pevačice Anabele Atijas, sarajevski biznismen Andrej Atijas trebalo bi da bude učesnik najgledanijeg rijaliti šou-programa u Srbiji, a pregovori su u toku.

Posle razvoda koji ovih dana privlači pažnju javnosti, bivši suprug Anabele Atijas, Andrej, uskoro će zakoračiti u najpoznatije imanje u Srbiji. On će se pridružiti ekipi "Zadruge 3" i tako se boriti za nagradu od 50.000 evra.

- Andrej je vrlo intrigantna ličnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zanimljiva zbog svoje biografije. On već iza sebe ima burnu prošlost sa bivšom partnerkom Jasminom Skender, o kojoj je brujala javnost, a sada još i razvod od Anabele. Očigledno bi njegova životna priča bila interesantna za rijaliti, a "Zadruga" bi bila pravo rešenje da pokaže svoje pravo lice i otkrije istinu kada je reč o Jasmini, ali i o Anabeli - počinje priču izvor.

Anabela i Andrej su se pre mesec dana zvanično razveli i stavili tačku na sedmogodišnji brak, a svako je krenuo svojim putem. Andrej se iselio iz stana gde je živeo s Anabelom i otišao za Sarajevo, a nedavno je otpočeo i romansu sa sarajevskom starletom Minom Mateljan.

- Uz celu priču dobro se nadovezuje i aktuelna veza s Minom, koja je vrlo interesantna bosanskim medijima zbog svoje burne prošlosti. Ona je nedavno bila u centru pažnje jer joj je bio zapaljen automobil, a za to delo osumnjičeni su Naida Katić i njen bivši dečko Muris Hodžić. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju, između ostalog, i na to što je iz dobrostojeće porodice - kaže izvor.

Ono što bi posebno privuklo pažnju javnosti jeste i susret bivših muževa Anabele Atijas, Gagija i Andreja, u rijalitiju.

- Gagi i Andrej su godinama bili u lošim odnosima. Nisu pričali, svađali su se, a onda su se pomirli i imali solidan odnos. Međutim, Gagi je ušao u rijaliti kada su se Andrej i Anabela razveli, pa nije upućen u njihov sadašnji odnos. Verovatno bi se iznenadio, ali i imao šta da kaže iz njihove prošlosti. To bi bilo zanimljivo za gledanje. Gagi i Andrej su sličnog temperamtna, brzo znaju da planu - kaže naš izvor, i dodaje da je Andrej trenutno u pregovorima.

Anabela je u prvom obraćanju javnosti posle razvoda sa Atijasom, u emisiji "Magazin In" rekla da se danima osećala kao da joj je neko umro.

- Ovo je prvi put ovako lajv da govorim. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati, iako ćemo i jedno i drugo da krenemo dalje, a on je već krenuo... Ja moram da priznam da sam danima bila kao da mi je neko umro. Nijedan me muškarac nije osvajao tako kao on - rekla je Anabela sa suzama u očima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.