ANASTASIJINU PESMU POSVETILA MARKU?! Luna uputila Miljkoviću PORUKU stihovima bivše drugarice? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 03:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANASTASIJINU PESMU POSVETILA MARKU?! Luna uputila Miljkoviću PORUKU stihovima bivše drugarice? (FOTO)

Ima ogromnu podršku publike.

Pobednica druge sezone rijaliti programa Zadruga, Luna Đogani, rešila je nakon rijalitija da uplovi u muzičke vode. Njene pesme broje milionske preglede na Jutjubu, a najverniji fanovi prate svaki njen nastup.

Luna večeras nastupa u klubu u Ćupriji, a ekipa portala Srbija Danas se nalazi na licu mesta i pomno prati dešavanja.

Svoj nastup Đoganijeva je počela pesmom "Deveti krug" i odmah zapalila atmosferu. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je izgledao njen izlazak na binu.

Poznato je da je Luna raskinula vezu sa Markom Miljkovićem, te da joj je teško i da je posebno emotivna u ovom periodu. U prvim redovima su se našle njene obožavateljke koje su joj pružile vriskom posebnu podršku kada je zapevala poznate stihove "Ova mala je k'o kamen, ona zna kako da padne, zavoli pa ide dalje, jedna ljubav vise – manje".  Ovu pesmu u originalu peva njena bivša drugarica Anastasija Ražnatović, a pesma nosi naziv "Rane".

Zanimljivo je da su mnogi protumačili da je pesmu bivše drugarice, zbog teksta, posvetila bivšem dečku.

Pogledajte delić atmosfere sa nastupa:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.