Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA UMRLA OD BRIGE, PA ODLUČILA DA UĐE U ZADRUGU: Produkcija POTVRDILA! Luni VEČERAS stiže pojačanje!

Kao i svakog četvrtka i večeras u studio stižu ”Porodice zadrugara”. Voditelj Ognjen Nestorović u studiju u Šimanovcima ovog puta ugostiće majku Lune Đogani, pevačicu Anabelu Atijas, koja se prvi put u drugoj sezoni ”Zadruge” pojavljuje kao Lunina podrška. Anabela će večeras ekskluzivno govoriti o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, a svakako će jedna The post ANABELA UMRLA OD BRIGE, PA ODLUČILA DA UĐE U ZADRUGU: Produkcija POTVRDILA! Luni VEČERAS stiže pojačanje! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SLOBIN GUBITAK DOŽIVELA JE KAO SMRT: Anabela priznala da je Luna na SPECIJALNOJ TERAPIJI! Otkrila NEPOZNATE DETALJE

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018

Anabela Atijas gostovala je u emisiji povodom stanja njene ćerke Lune Đogani, i nervnih slomova koje doživljava nakon raskida sa Slobom Radanovićem, sa kojim je ljubavnu vezu imala u prvoj sezoni Zadruge. – Ovde sam jer želim da prokomentarišem mentalno zdravlje svoje ćerke, jer ste me vi to...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.