ANABELA OTKRILA DA JOŠ IMA ŠANSE KOD ATIJASA, a onda i šta je postilgla svojim ULAKSOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA OTKRILA DA JOŠ IMA ŠANSE KOD ATIJASA, a onda i šta je postilgla svojim ULAKSOM (VIDEO)

Iskreno o svemu.

Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" Darko Tanasijević postavljao pitanja zadrugarima, dok je voditeljka Dušica Jakovljević čitala pitanja ostalih redakcija.

Jedno od pitanja za Anabelu Atijas glasilo je:

- Osim toga što si sebi pomogla, šta si još postigla?

- Sebi nisam bila dobra, samim tim nisam nikome. Ćerka mi kaže da idemo da vozimo bicikl, a meni mozak radi sam, sama sa sobom se svađam 24 sata. Imam potrebu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzmem megafon i da sve iznesem. Možda je trebalo kao u bajci da iskopam ruku i vičem u nju. Meni je jednom moj svekar postavio pitanje: "A zašto ne demantuješ?". Meni je bilo lakše da se okrenem tad, ali je sve ostajalo duboko u meni. Još uvek imam šansu da živim pored čoveka koji je promenio svoje navike zbog mene, još uvek imam šansu da pokažem svojim mlađim devojčicama da ovo nije borba da nekog uništim, nego da nekog popravim. Ne mogu više da vrištim. Gagi i ja se inače, nikada nismo svađali konkretno oko dece. Ne vidim ni razlog da otac zamera majci nešto u čemu nije učestvovao. Što nisi bio tu da pomogneš, da spasiš decu od te veštice? - istakla je Anabela, pa nastavila:

- Gagi mi je zamerao svakakve gluposti, da pevam, da imam dečka... Niko nije umro, ja sam se razvela, to je bilo moje pravo da nastavim i jedva sam čekala da krenem dalje. To je bio jedini način da se trznem iz te priče - dodala je Atijasova.

- Ti i Gagi ste u "Zadruzi 3" izneli prljav veš iz života, a mediji su o tome znali, zanima nas da li postoji još nešto što ne znamo? - glasilo je jedno od pitanja.

- Šta znači "prljav veš"? Ovo je još jedna životna priča koju imamo priliku da gledamo u komšiluku. Postoje raznorazne situacije kroz koje smo prošli, a koje je trebalo da nas zadrže u prijateljskom odnosu. To me je strašno pogađalo, ja sam bila tu za njega uvek, a to nikad nisam radila javno, ljudske, prijateljske stvari... On lepo sakrije, kao da se stidi da ga neko od njegovih ne osudi da ima nešto lepo meni da kaže. Tako se sakrila istina kako je on došao do bolnice, da nije Andrej uskočio... On to nije smeo da kaže, a nikome od porodice nije smeo da se javi, jer su svi digli ruke. On je rekao jednu ružnu rečenicu, da je počeo sve da radi kada smo se razveli, to nema veze sa životom, ja mogu da mu kažem tačno datum, da sam ja pokušavala da ga trgnem, išli smo kod savetnika... Ne, ja sam uvek bila jezičara za njih, koja treba da trpi muža. Kada je došlo do toga da se obelodanila istina, niko nije rekao svaka čast... - istakla je Atijasova.

- Da li imaš osećaj da te familija Đogani nikada nije dočekala kao snajku i vrednovala? - upitao je Darko Tanasijević.

- Ne mogu za celu porodicu da kažem, mogu za pojedince. Gagijeva majka je za mene bila hodajući anđeo. Ja sam bila devojka koja je bila sama u Beogradu, roditelji u ratnom području, ona je bila majčinski nastrojena prema meni, uvek sam je volela. Ostali, neki su me razumeli, neki nisu, ali mene niko nije imao tada da zaštiti. Moja majka je hiljadama kilometara bila daleko od mene, čuli ste i da je pokušala jednom da nasrne za njega. Saznala je za onu situaciju i jako je bila ljuta na mene, doletela je - ispričala je Atijasova.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.