ANABELA NAPUSTILA STAN! Pevačica spakovala kofere, brinuće o ćerkama, a EVO gde ĆE ŽIVETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA NAPUSTILA STAN! Pevačica spakovala kofere, brinuće o ćerkama, a EVO gde ĆE ŽIVETI!

Ovde nema mesta za nove ukućane!?

Sada je zvanično, Anabela Atijas se razvela od Andraje Atijasa, a ovo joj je ujedno drugi brak koji se završio razvodom.

Ona kaže da je sada muškarci ne zanimaju i da želi da se posveti svojim kćerkama.

- Ne zanima me niko. Imam svoju decu, svoje pačiće, i ona su centar mog univerzuma. Nemam ni vremena, ni volje, jer pored troje dece teško će moći da se uklopi još neko - rekla je Anabela.

Kaže da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivši nije prevario i da ako sada ima nekoga, to je u redu pošto je slobodan.

- Nije me prevario, niti smo se zbog toga razišli. Ukoliko sada ima neku drugu, to je legitimno jer je slobodan muškarac. Mi smo se zvanično razveli i on sada može da radi šta hoće. Vratila sam se u Beograd, gde ostajem, a Andrej je stalno na putu - navela je pevačica.

Anabela će u stanu u Beogradu živeti sa ćerkama Ninom i Blankicom, dok je Luna nakon pobede u "Zadruzi 2" otpočela samostalan život u svom domu.

Andraje kaže da i dalje voli Anabelu, ali da nije bilo načina da ostanu zajedno.

- Anabelu i dalje obožavam. Uvek ćemo biti prijatelji, ona je moje visočanstvo. Najbolja majka, žena, drug, ali, eto, nekada se ljudi ne mogu poklopiti. Trudili smo se i voleli, volimo se i dalje, ali bolje je imati dobrog prijatelja nego večitog neprijatelja - rekao je Andrej za Kurir.

DUŠICA ĆE NAPUSTITI ZADRUGU?! Voditeljka izjavom IZNENADILA sve! A posle ovog pitanja se totalno POGUBILA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.