ANABELA IZNELA NOVE DETALJE: Razveli smo se pre dve nedelje, ali već duži period...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA IZNELA NOVE DETALJE: Razveli smo se pre dve nedelje, ali već duži period...

Otvorila dušu.

Anabela Atijas potvrdila je da se razvela od Andreja Atijasa. Da njih dvoje više nisu zajedno moglo se naslutiti kada je Andrej objavio slike iz provoda u Sarajevu sa starletom Minom Mateljan u momentu kada je Anabela bila u Severnoj Makedoniji gostujući na prvom nastupu svoje ćerke Lune Đogani.

- Razveli smo se... Nismo uspeli. Borili smo se kao lavovi i sada smo najbolji prijatelji. Blankica nam je najvažnija, samo mi je važno da ona bude OK - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrdila je Anabela i dodala da je s Andrejom zvanično okončala brak nedavno.

- Pre dve nedelje smo se razveli, otprilike... Ali duži period ne živimo zajedno - priznala je pevačica.

Podsetimo, Anabela i Andrej u septembru prošle godine imali su bračnu krizu kada je, kako se tada spekulisalo, Andrej na nju fizički nasrnuo, što su oboje demantovali. Iz braka sa Atijasom Anabela ima ćerkicu Blankicu, dok je pre njega bila u braku s denserom Gagijem Đoganijem, kojem je rodila Lunu i Ninu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEDAM BURNIH GODINA Anabela i Andrej su u braku nizali skandale: Od javne prevare do fizičkog sukoba, A U SVE JE UMEŠAN I GAGI

Izvor: Blic, 22.Sep.2019

Pevačica Anabela Atijas danas je potvrdila da se razvela od svog partnera Andreja Atijasa. Kako je za "Blic" objasnila, razveli su se pre dve nedelje iako već neko vreme ne žive zajedno, a do rastanka je došlo sporazumeno, bez ikakvih skandala.

Nastavak na Blic...

Razveli se Anabela i Andrej

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2019

Posle sedam godina pukao brak denserke i biznismena DENSERKA Anabela Atijas potvrdila je da je stavila tačku na sedmogodišnji brak sa biznismenom Andrejom Atijasom, sa kojim ima ćerku Blankicu. Oboje su pokušali da prebrode bračne probleme, naročito porodično nasilje, ali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.