ANABELA I LUNA SNIMAJU DUET?! Iskreno progovorila o SARADNJI, pa se uporedila sa Dženifer Lopez!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA I LUNA SNIMAJU DUET?! Iskreno progovorila o SARADNJI, pa se uporedila sa Dženifer Lopez!

Bio bi to zanimljiv spoj glasova.

Nakon završetka rijaliti programa "Zadruga", rešili smo da porazgovaramo sa bivšim učesnicima i njihovim porodicama o gorućim temama koje zanimaju čitavu javnost.

S obzirom na to da je Luna Đogani uplovila u muzičke vode i da je krenula sa snimanjem svojih pesama, upitali smo Anabelu Atijas da li možemo da očekujemo da će udružiti glasove i snimiti neki duet majke i ćerke.

- Ne verujem, ja sad ne razmišljam o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tome, ali nema potrebe za tim. Ona je neko ko je na početku, ja sam neko ko je na zalasku, posle 25 godina. Iskreno da vam kažem ne bih mešala to dvoje. Ne znam, ne mogu sad da kažem, Dženifer Lopez je imala turneju i najmlađa ćerkica je pevala na njenoj turneji. Ne znam, možda neka emocija proradi pa dođemo na ideju, ali za sada stvarno ne razmišljam o tome - bila je iskrena Anabela.

Potom smo je upitali kakav je savet dala Luni po izlasku iz Zadruge.

- Meni je važno samo da je moje dete dobro, da je srećna, nasmejana. Rekla sam joj "Devojko pobedila si sebe, pre svega posle svega šta si izdržala, onako stoički, i ostala dosledna svojim stavovima. Ja sam tvoj fan." Sve ostalo za mene nije bitno - rekla je Anabela za portal Srbija Danas.

Poslušajte još zanimljivh detalja iz ovog razgovora:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.