ANA ŽIVI NA PET MINUTA OD ZVEZDANA! U ovaj stan se preselila Ćurčićeva - strahuje od susreta sa Slavnićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 11:39

ANA ŽIVI NA PET MINUTA OD ZVEZDANA! U ovaj stan se preselila Ćurčićeva - strahuje od susreta sa Slavnićem!

Okrenula drugi list u svom životu!

Ana Ćurčić je šestu sezonu "Zadruge" napustila kao drugoplasirana takmičarka. Nakon završetka rijalitija, javnost budnim okom prati svaki njen korak.

Ana je pred kamerama završila svoju ljubavnu priču sa Zvezdanom Slavnićem, nakon što ju je prevario sa Anđelom Đuričić. Tokom rijalitija, Ana je iznosila šta se dešavalo u njihova četiri zida i tvrdila je da je Zvezdan bio nasilan prema njoj.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Nakon izlaska iz "Zadruge", Ana je odlučila da potpuno okrene drugi list u svom životu. Ona je napustila stan u kome je živela sa Zvezdanom i preselila se u drugi koji se nalazi na Novom Beogradu.

Ekipa Paparaco lova je pratila Anu po ovom delu grada i snimili su je kako izlazi iz zgrade i grli se sa drugaricom, koja ju je dočekala i zajedno sa njom ušla u taksi. Potom su njih dve zajedno otišle ka zgradi televizije Pink, gde je Ana gostovala u emisiji "Narod pita".

Ana je nakon izlaska više puta izjavila da se plaši za svoju bezbednost i ne bi volela da se susretne sa Zvezdanom. Ona sada živi nekoliko blokova dalje od bivšeg, na samo pet minuta vožnje kolima.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.