ANA ZADALA ZAVRŠNI UDAR MARINKOVIĆU! Javnu sramotu neće moći da zaboravi - potkačen tamo gde je najtanji

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 09:09

ANA ZADALA ZAVRŠNI UDAR MARINKOVIĆU! Javnu sramotu neće moći da zaboravi - potkačen tamo gde je najtanji

Sukob ne jenjava!

Ana Ćurčić, često je na meti pojedinih zadrugara zbog toga što se ne libi da iznese svoje stavove na sve zadrugarske teme. Tako je nedavno, bila kritikovana od strane Ivana Marinkovića i to uživo u programu, u emisiji "Narod pita".

Njeno pomirenje sa, kako ona kaže najvećom ljubavi, Acom Bulićem je pravi bum na sceni, a prema svemu sudeći i među zadrugarima. Dok su jedni podržali njenu novu-staru ljubav, ima i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onih poput Ivana koji tvrde da je sve to njenja igra, te da se ništa ne razlikuje od onih koje je zdušno kritikovala. Sada je na indirektan način odlučila da mu uzvrati i zapuši usta.

Kao što smo naveli, Ivan je neko ko ne štedi Anu nimalo u komentarisanju njenog privatnog života i postupaka.

Na svom Instagram profilu, Ana je odlučila da ripostuje jednu od objava njene fan stranice, te na taj način indirektno odgovori na prozivke Marinkovića.

- Ja ne znam o čemu bi ti pričao u "Narod pita" da se Ana i Aca nisu pomirili. Baš ti je život dosadan čim se baviš njihovim - glasila je poruka.

Ovo predstavlja svojevrstan nastavak sukoba koji je eskalirao pre izvesnog vremena u emisiji kada je Zorica Marković u besu polila Marinkovića.

Kako će se ova situacija nadalje odvijati, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.