ANA VRIŠTALA BULIĆEVO IME - Evo šta je prethodilo haosu i lomljavi po Zadruzi: Hoću da vidim Acu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 20:20

ANA VRIŠTALA BULIĆEVO IME - Evo šta je prethodilo haosu i lomljavi po Zadruzi: "Hoću da vidim Acu!"

Zvezdan nema pojma o ovome!

U Zadruzi je nastao neviđeni haos kada je došlo do sukoba Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, koji ju je isprovocirao rečima da je folirant.

Ana je odmah krenula u besu da lomi sve pred sobom, a zadrugari su bili šokirani prizorom jer Ćurčićevu nikada nisu videli u ovom izdanju DETALJNIJE O OVOME PROČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Zvezdan je potom urlao po Beloj kući uz reči da bi on sad trebalo da nastavi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je provocira kao što ona to njemu radi kada pravi lom po Beloj kući, te je dobio i podršku Mikice Bojanića, koji je naveo da ga Ana "turira" od kad aje ušla u Belu kuću.

Međutim, Zvezdan nema pojma da malo pred ceo haos, Ana je dozivala Acu Bulića, svoju prvu ljubav, te u kupatilu sa Zoricom Marković tražila da ga vidi:

- Hoću Acu da vidim, molim te - plakala je Ana.

- Smiri se, Ana... Molim te - ponavljala je Zorica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.